Nieuwbouw

Opzoek naar nieuwbouw ?

Bouwgrond gekocht en je bent nog op zoek naar een aannemer voor nieuwbouw ? Vraag dan zeker een offerte bij Segers. Wij zijn een jong en dynamisch team dat alles in het werk zal stellen om jouw project tot een goed einde te brengen.

We zetten de ruwbouw in de stijl die bij jouw past: modern, landelijk, pastorie, fermette, bungalow…

Niet zeker welke baksteen-cementcombinatie het beste resultaat gaat geven? We geven je met plezier advies over materialen en metselstijlen. Twijfel je nog, dan bouwen we een testmuurtje om jullie een idee te geven van het eindresultaat.

Nieuwbouw : onze aanpak

Wij hebben ervaring met zowel eenvoudige rijhuizen als alleenstaande villa’s met complexe architectuur. Geen project is voor ons te klein of te groot. De rode draad door al onze projecten nieuwbouw ? Voor elk project gaan we voor een open communicatie met zowel architect als opdrachtgever. Zo vermijden we misverstanden en is het eindresultaat helemaal naar wens.

Bent u projectontwikkelaar en bent u nog op zoek naar een partner voor nieuwbouw ? Het team van Segers heeft de kennis, materialen, flexibiliteit en motivatie om jouw woningprojecten tot een goed einde te brengen.

Contacteer ons voor een gratis offerte.

Wij zijn actief in volgende werkgebieden:

Provincie antwerpen

Provincie Limburg


Provincie Oost-Vlaanderen


Provincie Vlaams-Brabant

Provincie West-Vlaanderen

Brussels Hoofdstedelijk Gewest

Copyright © 2016-2017 Segers Ruwbouwwerken. Alle Rechten Voorbehouden