Professionele metselwerken in Grobbendonk en omstreken


Heeft u een plan laten uittekenen voor uw toekomstige woning en bent u bijgevolg op zoek naar een ervaren metselaar? Wenst u uw domein te voorzien van een praktisch bijgebouw, zoals een carport of een poolhouse? Of gaat u een handelspand bouwen? Of het nu gaat om het metselen van een privéwoning, een bijgebouw of een bedrijfsgebouw, Segers Projects is uw betrouwbare metselpartner in Grobbendonk en omstreken.

 

Van het opfleuren van uw tuin met een gemetseld tuinmuurtje en het metselen van een garage tot het metselen van een ruime woning, Segers Projects is hét adres voor al uw metselwerken. Wij komen in actie voor klein- en grootschalige metselwerken in en rondom Grobbendonk en dit in verschillende metselstijlen.

 

Bent u nieuwsgierig naar onze prijzen voor uw metselwerken? 


Metselwerken laten uitvoeren door Segers Projects


Of het nu gaat om grote, langdurige metselwerken of om kleine metselwerkjes die binnen een korte tijdspanne gerealiseerd kunnen worden, wij zorgen ervoor. Doe een beroep op onze service voor de volgende metselwerkzaamheden:

Grote metselwerken
Ruwbouwmetselwerken
Een stevige ruwbouw is essentieel voor de levensduur van uw pand. Wij treden op voor ijzersterke ruwbouwmetselwerken in de door u gewenste metselstijl. Ook voor het metselen van bijgebouwen, zoals carports, garages, veranda’s, etc. kunt u ons altijd inschakelen.
Renovatiemetselwerken
On ongemakken, zoals vochtplekken en koudebruggen te vermijden, is het belangrijk dat u uw (verouderde) gevel(s) laat renoveren voordat te laat is. Onze metselaars treden op voor het onderhoud en herstel van uw gevels om beschadiging aan uw voeg- en metselwerk te voorkomen.

Kleine metselwerken
Ook met kleinschalige metselwerken helpt Segers Projects u graag verder. Contacteer ons voor het metselen van tuinmuurtjes, brievenbussen, kleine tuinhuisjes, etc.

Kijkt u uit naar een gerenommeerd metselbedrijf in de omgeving van Grobbendonk?


Een greep uit onze metselstijlen


Er bestaan de dag van vandaag erg veel verschillende bouwstijlen. En bij verschillende bouwstijlen horen verschillende metselstijlen. Wij metselen uw bouwwerk in het door u gewenste metselverband:

  • Engels verband
  • Halfsteenverband
  • Kettingverband
  • Klezoorverband
  • Koppenverband
  • Kruisverband
  • Vlaams verband
  • ...

Wenst u meer info voor uw metselwerken in regio Grobbendonk? Vraag hier direct een geheel vrijblijvende offerte aan!