Manueel en machinaal binnenafbraak

Segers is gespecialiseerd in kleinere afbraakwerken: manueel en machinaal binnenafbraak. Gaat u voor een volledig nieuw interieur met nieuw beklede muren, gyproc, een nieuwe vloer, een nieuw elektriciteitsnet? Dan moet het bestaande materiaal eerst gestript worden door middel van manueel en machinaal binnenafbraak. Veel verbouwers zijn geneigd dit zelf te doen, maar zomaar ondoordacht beginnen afbreken houdt nogal wat risico’s in. De werken verlopen niet gestructureerd, er kan schade ontstaan aan de onderdelen die moeten blijven en er kan per ongeluk te veel afgebroken worden. Bovendien weet je wellicht niet meteen waar naartoe met alle afval en blijft het stoffige puin nog uren en dagen in de weg liggen.

Vermijd de chaos en rompslomp en vertrouw op Segers: uw expert voor manueel en machinaal binnenafbraak.

Manueel en machinaal binnenafbraak: wat doen we manueel?

Sommige werken gebeuren zonder kranen:

  • Pleister afkappen,
  • Badkamers en keukens uitbreken,
  • Schoorstenen afbreken,
  • Vloeren uitbreken…

Toch is hiervoor best wel wat materiaal en expertise nodig. Segers voert de werken heel precies uit en minimaliseert de lawaai- en stofhinder.

Manueel en machinaal binnenafbraak: wat doen we machinaal?

Segers beschikt over kleine kranen, transportbanden en wielladers om binnenafbraak van zwaardere zaken tot een goed einde te brengen. Dat kan gaan over de afbraak van aanbouwen, draagmuren (met voorafstaande stutwerken), sommige vloeren, daken…

Onze werkwijze

We voeren de werken vlot en precies uit zodat je huis geen schade ondervindt en zodat jullie zo weinig mogelijk last ondervinden van de hinder.

Alle afbraakmateriaal dat overblijft na manueel en machinaal binnenafbraak sorteren we onmiddellijk en brengen we naar het recyclagepark.

Je huis strippen op een vlotte, snelle en propere manier? Schakel Segers in. Contacteer ons meteen voor een offerte.

Copyright © 2016-2017 Segers Ruwbouwwerken. Alle Rechten Voorbehouden