Plaatsing van betonwapening in Grobbendonk en omstreken


Beton dat niet gewapend is, gaat na verloop van tijd scheuren en kan zelfs leiden tot instorting van het bouwwerk. Dit komt omdat beton zonder wapening niet bestand is tegen trekkrachten. En precies om die reden is betonwapening dan ook noodzakelijk voor een veilige en langdurige constructie.

 

Wij, van Segers Projects, zijn gespecialiseerd in de plaatsing van betonwapening voor alle soorten bouwwerken in Grobbendonk en ruime omgeving. Wij brengen gewapend beton aan in uw funderingen, betonnen vloeren en -trappen en in betonelementen voor uw muren.

 

Wilt u meer informatie over betonwapening in uw woning of handelsruimte? 


Soorten betonwapening


Betonijzer

Iedereen weet dat ijzer het sterkste materiaal op de markt is. Daarom kiezen we meestal dan ook voor betonwapening in de vorm van betonijzer, ook wel betonstaal genoemd. Betonijzer is het geheel van matten vervaardigd uit staal met het oog op de versterking van de constructie. Onze betonwapening plaatsers verstevigen uw constructie door de verschillende matten betonstaal aan elkaar te vlechten of aan elkaar te lassen. Uiteraard gebeurt dit steeds volgens de wettelijke voorschriften.

 

Koolstof- en glasvezels

Klinkt de term “betonrot” u bekend in de oren? Dat is wat er gebeurt wanneer het staal, bedoeld om uw betonnen constructie te bewapenen, roest. Om dit ongemak te voorkomen, kunt u kiezen voor een wapening in koolstof- of glasvezel. Deze soorten bewapening kunnen niet roesten, kunnen toegepast worden in alle constructies en geleiden bovendien geen elektriciteit.

 

Bent u op zoek naar een ervaren vakman voor de plaatsing van uw betonwapening in of rondom Grobbendonk? 


Segers Projects maakt het verschil


Betonwapening is een specifieke klus waarvoor u niet zomaar de eerste de beste aannemer inhuurt. En dat begrijpen wij, bij Segers Projects, maar al te goed. Dankzij onze jarenlange ervaring in wapening van beton, bent u bij ons steeds zeker van feilloos uitgevoerde werkzaamheden.

 

Rekening houdend met uw budget en uw persoonlijke voorkeur, bespreken wij, samen met u, wat het beste wapeningsmateriaal voor uw beton is en verbinden wij ons ertoe om uw werken binnen de vooropgestelde termijn te voltooien.

 

Bent u op zoek naar een firma met een uitstekende reputatie voor uw betonwapening in regio Grobbendonk? Vraag hier onmiddellijk een geheel vrijblijvende offerte aan!