Sloopwerken Antwerpen

Door te slopen kun je weer iets moois opbouwen. De basis voor een nieuw huis, een nieuw kantoor of een nieuw terras in de tuin begint niet bij de fundering, maar al eerder. Door de locatie op de juiste wijze leeg te maken, kun je deze voorbereiden voor nieuwe bebouwing. Kies daarom voor een sloopbedrijf in Antwerpen die sloopt met beleid. Stuk maken kan iedereen, vakkundig slopen en alles wat daarbij komt kijken vergt kennis en expertise. Op deze pagina geven we in het kort een overzicht van de mogelijkheden bij professionele sloopwerken in Antwerpen.

Sloopbedrijf Antwerpen overzicht aan mogelijkheden

Geen enkel karwei is hetzelfde. Door planmatig te werken en het project goed voor te bereiden is het mogelijk om snel, efficiënt en betaalbaar te werken. Hier zijn enkele veelvoorkomende sloopwerken in Antwerpen:

Gebouwen slopen

Wanneer renovatie niet meer rendabel is, biedt slopen de oplossing. Een compleet gebouw slopen moet met beleid worden uitgevoerd, zomaar met grof geweld aan de slag gaan zal niet het gewenste resultaat opleveren. Er zijn veel zaken om rekening mee te houden, denk bijvoorbeeld aan leidingen die aangesloten zijn op gas, water en elektriciteit. Het pand moet eerst worden voorbereid, vervolgens kan er veilig en verantwoord gesloopt worden. Een goede voorbereiding zal ook tijd besparen omdat het proces veel efficiënter zal verlopen.

Tuin slopen

Het komt vaak voor dat een oude tuin of elementen daarvan gesloopt worden om plaats te maken voor nieuwe bebouwing. Bijvoorbeeld een oude schuur die niet meer bruikbaar is, of een terras dat aan vervanging toe is. Bij een tuin slopen kan de bereikbaarheid een uitdaging vormen. Er moet rekening worden gehouden met de naastgelegen kavels, en het gebouw waar de tuin aan grenst. Soms is de poort de enige toegang tot de locatie, gelukkig zijn er professionele graafmachines die via een standaard poort binnen kunnen geraken. Bij een tuin slopen kan er ook alvast rekening gehouden worden met de nieuwe situatie. Denk aan het ophogen van een deel van de tuin met zand, of het egaliseren van de bodem voor nieuwe bebouwing. Met name dicht bij het huis of kantoor moet rekening worden gehouden met kabels en leidingen.

Afvoer van afvalstoffen

Er zijn voorheen veel materialen gebruikt die later zeer gevaarlijk zijn gebleken, asbest is hier een bekend voorbeeld van. Wanneer deze materialen aanwezig zijn, moet er gesloopt worden middels een specifiek protocol. Ook bij de afvoer van afvalstoffen moet zorgvuldig worden omgegaan met gevaarlijke stoffen. Laat je bij sloopwerken in Antwerpen daarom goed informeren over de afvalstoffen, en hoe deze verantwoord verwijderd kunnen worden.

Sloopwerken Antwerpen zonder overlast

Een gedegen planning bespaart tijd tijdens de uitvoer van de werkzaamheden. Zo heeft de eigenaar geen zorgen, en de omgeving hoeft niet te kampen met overlast. Er zijn gemeentelijke en landelijke regels bij sloopwerken, daar zal een sloopbedrijf in Antwerpen uiteraard rekening mee houden. Wanneer je hier meer informatie over wilt aanvragen, is het raadzaam om contact op te nemen met een specialist in sloopwerken, of de gemeente. Informeer naar de wettelijk verplichte vergunningen, de mogelijkheden en de bijbehorende kosten.

Copyright © 2016-2017 Segers Ruwbouwwerken. Alle Rechten Voorbehouden