Renovatie

Partner nodig voor je renovatie ? Wij renoveren professioneel volgens jouw budget en timing. Contacteer ons.

Meer en meer mensen kiezen ervoor om een huis te kopen en renoveren in plaats van een nieuwbouw te zetten. Renovatie is echter niet altijd evident. Je wil de woning omtoveren in de stijl waar je van houdt, maar ook praktisch moet alles ‘kloppen’. Bovendien legt de overheid richtlijnen op over isolatie en energie en zijn er uiteraard ook stedenbouwkundige voorschriften om mee rekening te houden.

Wil je tijdens de renovatie in je huis blijven wonen? Dan is het des te meer cruciaal om duidelijke afspraken te maken rond volgorde van de werken en planning.

In samenwerking met jouw architect werkt Segers de renovatie uit volgens de regels van de kunst en volgens een vooraf opgestelde duidelijke planning. Wij houden ons aan de vooropgestelde timing en blijven binnen het budget. Onze troeven? Wij zijn een jong team boordevol motivatie en flexibiliteit en met uitgebreide kennis en frisse ideeën over materialen, vormen en kleuren.

Renovatie : hoe gaan we te werk?

Contacteert u ons voor een offerte, dan komen we bij jou ter plaatse kijken en zitten we samen met jou en de architect om uitgebreid over jouw plannen te praten. Hierna maken we een globale offerte op. Wil je een deel van de renovatie zelf uitvoeren? Geen enkel probleem, wij passen onze prijs aan. Je bepaalt ook helemaal zelf in welk tempo de verschillende fasen van de werken uitgevoerd worden, zodat je ook de kostprijs kan spreiden.

Na goedkeuring van de globale offerte en eenmaal de plannen gemaakt zijn, stellen we een gedetailleerde offerte op. Na aanvang van de werken kunnen er nog altijd wijzigingen aangebracht worden aan het project qua kleuren of materialen.

Bij Segers heb je voor renovatie dus de zekerheid dat de werken op tijd uitgevoerd worden én blijf je binnen je vooropgestelde budget.

Overtuigd? Vraag nu een gratis offerte via ons contactformulier. We maken zo snel mogelijk een afspraak.

Wij zijn actief in volgende werkgebieden:

Provincie antwerpen

Provincie Limburg


Provincie Oost-Vlaanderen


Provincie Vlaams-Brabant

Provincie West-Vlaanderen

Brussels Hoofdstedelijk Gewest

Copyright © 2016-2017 Segers Ruwbouwwerken. Alle Rechten Voorbehouden